Agenda 2014 – Kenia

Layout agenda 2014 Kenia
Layout agenda 2014 Kenia

We zijn pas over de helft van het jaar maar Caroline en ik zijn al druk bezig met de agenda voor 2014. De opzet en layout zijn al af en met een week gaat de agenda naar de drukker.

Gezien onze reis in april naar Kenia hebben we dit als thema gekozen voor de 2014 agenda. De agenda is gevuld met foto’s van olifanten, leeuwen, luipaarden en vele andere soorten.

Pagina's uit de agenda
Pagina’s uit de agenda

De 2014 agenda bestaat uit 154 pagina’s in 13×20 cm formaat en is beschikbaar voor E19,95 (paperback, excl. verzendkosten).
Een week beslaat 2 pagina’s waardoor er veel schrijfruimte is voor afspraken. De agenda is gedrukt op ongecoat papier waardoor het lekker schrijft in tegenstelling tot veel fotografie-agenda’s die gebruik maken van gecoat papier.

Wanneer de eerste druk binnen is, zal de agenda ook beschikbaar zijn via de webwinkel van Blurb, waarbij je dient te betalen met creditcard. Indien je nu direct bij mij bestelt voor 26 augustus, krijg je korting en betaal je maar E18,50 (excl. verzendkosten) en ben je als een van de eersten in bezit van de agenda.

Een gedachte over “Agenda 2014 – Kenia

  1. Ha Peter , wat een leuk initiatief !
    Natuurlijk wil ik die agenda alvast bij je bestellen , laat maar weten hoe dat precies moet .
    Veel succes en groeten , Bas .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s